22 Temmuz 2015 Çarşamba

Kombi Temizliği

Kombi Temizliği

  • Kombi SeçimiKombi Arızaları

  • Cihazla Petek Temizliği

    Kışın doğru düzgün ısıtmayan peteğinizin farkına vardığınızda petek temizliği nasıl yapılır? Sorulması gerek gayet yerinde bir sorudur. Kış boyunca ısınmamızı sağlamak için geceli gündüzlü aralıksız olarak çalıştırdığımız peteğimizin bir müddet sonra gerektiği gibi ısı vermediğinden şüphelendiğimizde yapmamız gereken aynı anda bir elimizi peteğin alt kısmına diğer elimizi üst kısmına koyarak ısı dağılımını kontrol etmemiz gerekir. Eğer ısı dağılımı alt ve üst kısımlarda eşit oranda değilse, yani alt kısım daha sıcak üst taraf ılık bir durumdaysa peteğimizin bakım zamanı gelmiş demektir. Hemen petek temizliği yapan bir firmayı arayarak randevu alıp petek bakımımızı acilen yaptırmalıyız, doğru düzgün ısınmak istiyorsak tabi ki.Temizlik için çağırdığımız firma bu işi özel cihazlarla petek temizliği yaparak bir saatlik bir süre zarfında sizleri bu sorundan kurtarmaktadır. Nasıl diye merak ettiğinize eminim. Petek bakımı için gelen ekip tarafından peteklerin içerisine kış boyunca içinde birikerek tortuların oluşmasına sebep olmuş tüm birikintileri petek temizliğiiçin özel olarak firma tarafından getirilen solüsyonlar petek yerinden çıkarılmadan ve çalışır bir durumdayken makinalar ile borulardan bu solüsyonları petek içine göndererek temizlik işi başlatılmış oluyor.

    Petek Temizliği Ücreti

    45 Dakikalık bir süre boyunca devam eden bu işlem peteğin içine yapışarak düzgün performans göstermesine engel olan tüm pisliklerin yapıştıkları yerlerden ayrılmasını sağlıyor. Bu işlemin ardından 15 dakika boyunca özel aletlerle yerlerinden ayrılan pislikler içeriden çekilerek temizleniyor ve petek temizliği bu işlemle sonlandırılarak bir saatin sonunda petek eski performansını yakalayarak her yeri muntazam bir şekilde ısıtma görevini başarıyla yerine getirmeye devam ediyor. Peteklerin istenilen bir biçimde çalışabilmeleri için bu bakımların her yıl düzenli  olarak yaptırılması gerekmektedir. Ne kadar dikkat edilirse edilsin içlerine toz ya da herhangi bir şeyin girmesine engel olamayacağımız petekler, doğal olarak bu pislikler nedeniyle işlevlerini yerine getiremez bir hale geliyorlar. Bu da bize soğuk kış günlerinde yeterince ısınamadığımız dan dolayı peteklerin yanı sıra elektrikli ısıtma cihazlarını da kullandığımız için ekstradan elektrik faturası ve yüksek doğal gaz faturalarıyla fazlasıyla geri dönüyor.

    Cihazla Petek Temizliği Fiyatı

    Petek temizliği fiyatı kış boyunca size gelen yüksek meblağlı faturalı düşününce son derece uygun olduğunu kendiniz de göreceksiniz. İstediğiniz gibi ısınamadan bir kış geçirmek yerine evlerinize uzman petek tamiri yapan ekipleri çağırarak peteğinizin gerekli olan bakımını yaptırıp petek temizliği fiyatı olan faturayı ödemeyi tercih edersiniz sanırım. Nasıl evimizde kullandığımız diğer şeyler gerekli özen bakım gösterilmediğinde görevini yerine getiremez bir hale geliyorsa, ısınmak için kullandığımız petekler de aynen öyledir. Her yıl genel bakımını yaptırmazsak ısınmak için başka yollar denemek zorunda kalacağımız kesin hele soğuk fırtınalı kış gecelerinde sıcacık peteğimizle ısınmak dururken temizlik bakımını yaptırmadığımız için soğuktan titremek içler acısı bir durum ne yazık ki.Uygun ödeme şartları ilepetek temizliği fiyatı sunan tesisat şirketleri, her zaman istediğiniz özellikleri taşımıyor olabilir. Yanlış bir tercih yapmamak adına firmaların promosyonlarına aldanmayıp kaliteli ve güvenilir bir firmamı yoksa ucuz fiyata iş yaptığını söyleyerek insanları kandıran üstünkörü işler yapıp hakkını vermeyen bir dolandırıcı mı bu konuda yanılgıya düşmemek için gerekli araştırmaları yapıp emin olduğunuz bir firmayla çalışmalısınız.

    Kimyasal İlaçla Petek Temizliği

    Günümüzde insanlara hizmet veriyoruz diye uyduruk tamirat ve bakım yapan dolandırıcılara rastlamak ta mümkün maalesef, onların yaptığı iş gereğine göre yerine getirilmediğinden kısa bir süre sonra peteğiniz de tıkanma sorunları yaşayabilirsiniz.Yapılan bir saatlik temizleme işleminin sonrasında sıcacık evinizin huzurlu ortamıyla baş başa kalmanızı sağlayan petek temizliği fiyatı ile de canınızı sıkmayıp sizlere uygun fiyat ve ödeme şekilleri sunan tesisat şirketleri, verdikleri hizmet ile müşterilerinin gayet memnun olmalarını sağlamaktadır. Üstelik yaptıkları petek temizliği esnasında ufacıkta olsa bir kırılma işleminin kullanılmasına gerek duyulmadan bu işi hallettikleri için etrafta kirlenme pislikler gibi temizlik yapılmasını gerektirecek bir durum da meydana gelmemektedir. Tüm bunların karşılığında ise bizi kesinlikle zorlamayacak petek temizliği fiyatı ile bütçemize zarar vermeden bu bakım işlemini de hallederek günlük hayatımızın doğal ortamına dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bakımları kesinlikle ihmal etmeden düzenli olarak yaptırırsak peteklerimizde tıkanma ya da sızdırma gibi bir problemin oluşmasına fırsat vermemiş oluruz.

    Makina İle Profesyonel Hizmet

    Kombi temizleme makinası ile kombi petek bakımı yapan modern tesisat şirketleri bu cihazları yurt dışından oldukça yüklü paralar ödeyip satın alarak getiriyor ve müşterilerin her türlü tesisat sorunu için kullanıyorlar. Kombi ve petek bakımı temizliği de bu tesisat sorunlarından sadece bir tanesi. Zorlu kış şartlarında yoğun olarak kullanılan ve ısısı yükseltilerek bütün evin ısınmasını sağlayan kombi etrafta uçuşan tozların, pisliklerin içine dolmasıyla ve kendisi de bunlara ek olarak bakteri üretimiyle eğer temizliği yapılmazsa düzgün kullanılamaz hale gelir. Petekler düzgün ısı dağılımı yapmaz ve ısınmak için sürekli kombinin ayarlarını yükseltmek gerekir ve o  zaman da yüksek doğal gaz faturası ödemek zorunda kalırız.Bu olumsuz durumdan kurtulmak için tesisat şirketinden yardım istemek gerekir. Sadece su tesisatıyla değil yangın ve doğal gazla olan her türlü arıza, bakım ve temizleme yapan firma uzman bir ekiple ve yüksek kaliteli cihazlarla gelerek kombi bakımını yapmak için kombi temizleme makinasıkullanarak kombinin senelik bakımını içinde bulunan tüm kısımları inceleyip hasarlı yerleri onararak yaparlar.

    Kombi Temizleme İşlemleri

    Kombi bakımı yapıldıktan sonra peteklerinden elden geçirilmesi gerekir ve bunun içinde petekler bulundukları yerde bir milim bile oynatılmaz ve çalışır vaziyette olduğu halde içine kimyasal solüsyon dökerek birikmiş ve peteğe yapışmış tüm tortular yapıştıkları yerden kimyasalın etkisiyle tamamen dökülür. Kombi temizleme makinası ile kombinin bakımı yapılıp tamamlandıktan sonra peteklerin içine dökülen pislikler de bu makine ile peteğin içinden söküp alınır. Daha sonra ise petek basınçlı suyla yıkanarak olası bir tortu kalmışsa temizlenir. 
  • Detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edin : http://www.kombiservisci.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder